Erä-Särkkä metsästysmaja

 

Särkän Erä ry:n omistama uusi tontti, Pahalampi / Salo-Hiltula, on saanut viralliseksi nimekseen ERÄ-SÄRKKÄ 17.5.14 saunarakennuksen hirsikehikon pystytys- ja polttopuutalkoissa. Talkoisiin osallistujat saivat esittää jokainen omaa nimiehdotustaan ja eniten ääniä saanut valittiin tontin nimeksi. Tässä osiossa voikin seurata ERÄ-SÄRKÄN metsästysmajan rakentamis- ja kehitysvaiheita.

       

 Erä-Särkän tontin saunan rakentamisessa päästiin hyvään vaiheeseen syyskyyn loppuun mennessä. Katto on valmiina sekä ovet ja ikkunat paikoillaan. Tästä on hyvä jatkaa kevään tullen! Paljon kiitoksia kaikille aktiivisille talkoolaisille!

 

Yläkuvassa Kuosmasen Seppo tuo tontille ensimmäistä rakennusta, ulkokäymälää. Tämä kesällä 2013.

               

Alakuvassa tuodaan saunarakennuksen hirsikehikkoa omalle paikalleen Erä-Särkälle talkoissa 17.5.14. Seuraavassa kuvassa saunan hirret, joiden sisällä joku päivä pitäisi saada mukavat erälöylyt.....

                              

 

                         

Seuraavissa kuvissa saunan hirsikehikon pystytystä talkoissa 17.5. Mukana aktiivisia Särkän Eräläisiä oli noin 15. Välillä juotiin nuotiokahvit ja paistettiin makkaraa.

               

     

           

Alla Hynysen Janne teroittamassa raivaussahaa talkoissa.

                          

         

          

Kuvia talkoista, joita pidettiin kesällä ja syksyllä 2014 torstai-iltaisin. Kuvassa aktiiviset talkoolaiset Jarmo ja Teuvo.

 

 

YHTEYSTIEDOT

Särkän Erä ry

Puheenjohtaja

 

Jarmo Väisänen

Väisäsen Rantatie 46

73900 Rautavaara

 

puh. 0505861054

e-mail:

jarmo1.vaisanen

@elisanet.fi