Ajankohtaista

 

Talvikokous pe 9.2.2024 klo 19 Hotelli-Ravintola Tiilikka

 

ARVOISAT SEURAN JÄSENET!

Jäsenkirje lähetetään jatkossa (v. 2018 alkaen) sähköpostitse niille jäsenille, joilla se on käytössään.

Tänä vuonna valtaosa jäsenistä saa vielä perinteisen jäsenkirjeen postin välityksellä, mutta jo nyt niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on tiedossa, lähetetään jäsenkirje sähköisesti.

Tästä syystä pyydetään jäseniä ilmoittamaan sihteerille käytössä oleva sähköpostiosoite heti kun mahdollista jäsenen yhteystietojen päivittämiseksi. Näin jäsenkirje voidaan jatkossa lähettää nopeammin.

Mikäli jäsenellä ei ole ja hän ei aio ottaa käyttöönsä sähköpostia, hänelle lähetetään edelleen postin kautta jäsenkirje. Tästä pyydetään myös ilmoitus sihteerille.

Jos muutosvaiheessa et jostain syystä saa jäsenkirjettä, ilmoita siitä sihteerille, niin hoidetaan asia kuntoon.

Kiitos :)

_____________________________________________

 

Hyvät jäsenet!

Mikäli osoitteesi on muuttunut, ilmoita siitä sihteerille sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla. Näin esim. metsästysseuran kirjeet saavuttavat sinut oikeaan aikaan. Ilmoituksen yhteydessä voit ilmoittaa myös sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. KIITOS!

____________________________________________________

 

Huomio arvoisat eräharrastajat!

Pienriistan metsästysalueista on laitettu uusi päivitetty lista osioon "Pienriistan metsästysalueet" tälle sivustolle. Joitakin lisäyksiä alueisiin on tullut verraten viime vuoteen.

Saat tulostettua tarvittaessa listan itsellesi kyseisestä osiosta.

Mikäli haluat erillisen listauksen, niin lähetä sihteerille sähköpostilla tai tekstiviestillä / soittamalla pyyntö. Lista lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla ja sitten perinteisellä kirjepostilla, joten muista laittaa kyseinen osoite mukaan, kiitos!

2/2019

____________________________________________________

 

Pienriistan ja -petojen saalisilmoituslomakkeesta on tullut sähköinen versio / lomake kotisivustolle. Ole hyvä ja ilmoita jahtituloksesi tällä.

_________________________________________________________________

Särkän Erä ry:n logo-tarroja 

on nyt mahdollisuus tilata yhteistilauksella, mikäli seuran jäsenillä on halukkuutta. Kokoja on kaksi vaihtoehtoa, sekä tavallisissa liimatarroissa, että tekstiileihin silitettävissä tarroissa; koot 60mm ja 80mm. Tarpeen mukaan voi tietenkin teetättää myös muun kokoisia tarroja. Näiden tarrojen hinta on noin 40snt/kpl. Brodeeratuista ommeltavista logoista tulee myöhemmin tietoa tällä sivustolla. Tilaukset ja viestiä asian tiimoilta voi lähettää 30.6. mennessä sihteerille tai puheenjohtajalle sähköpostilla.

____________________________________________________

 

Katso tarkemmat hirvenmetsästyksen, hirvijaoston kuulumiset osiosta "HIRVIJAOSTO"-

Näin metsästyskauden alkuvaiheessa on syytä muistaa kokonaisvaltainen turvallisuus harrastuksen piirissä. Suomen Riistakeskuksella on runsaasti erilaisia oppaita ja julkaisuja turvalliseen metsästykseen ja kestävän riistatalouden hoitoon.

Ohessa linkkejä Riistakeskuksen erilaisiin oppaisiin ja ohjeisiin:

http://riista.fi/julkaisut/oppaat

http://riista.fi/julkaisut/eettiset-ohjeet

________________________________________________________________

 

____________________________________________________

 

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Särkän Erä ry

Puheenjohtaja

 

Jarmo Väisänen

Väisäsen Rantatie 46

73900 Rautavaara

 

puh. 0505861054

e-mail:

jarmo1.vaisanen

@elisanet.fi